GevelBeheer Nederland

GevelBeheer Nederland

De Rollecate Groep hecht grote waarde aan de kwaliteit van onze geleverde producten. Ook na de oplevering van onze aluminium, stalen en/of kunststof gevels garanderen we een optimale service en nazorg. Het is tenslotte van belang dat uw gevel ook met het verstrijken van de jaren optimaal blijven functioneren en ogen. Daarom is GevelBeheer Nederland de gespecialiseerde servicepartner.

GevelBeheer Nederland is een onafhankelijke, landelijk opererende organisatie op het gebied van service, onderhoud en advies voor gevels, ramen, deuren en kozijnen. De 90 specialisten van GevelBeheer Nederland beschikken over jarenlange ervaring. Met haar hoofdkantoor en centraal servicepunt in Staphorst en vestigingen in Leeuwarden, Groningen, Emmeloord, Dordrecht, Heerlen en Wormer wordt er snel en adequaat gereageerd in heel Nederland.

Dit alles op het gebied van alle materiaalsoorten, merken, profielsystemen, leveranciers en bouwsystemen. De ambities richten zich op verdere optimalisatie van service en ketensamenwerking met partners uit de gevelindustrie en met name op het bevorderen van comfort en functionaliteit van het vastgoed. Met diverse vestigingen in heel Nederland is GevelBeheer Nederland 24/7 bereikbaar; altijd een servicemonteur bij u om de hoek!

Kernwaarden zijn: snelheid, deskundigheid, oplossingsgerichtheid en plezier.

GevelBeheer Nederland werkt niet alleen voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, VvE (beheer), (semi) overheid en ontwikkelaars, ook particulieren kunnen uitstekend bij hen terecht. Van het vervangen van kapotte ruiten, (inbraak)schadeherstel en het installeren van nieuw hang- en sluitwerk tot het upgraden naar inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dit is eventueel volgens het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Neem gerust contact op om te kijken wat GevelBeheer Nederland voor u kan betekenen.

Servicemelding

Storingen zijn erg vervelend en komen altijd op een ongelegen moment. Hoe sneller een storing is opgelost, hoe beter. GevelBeheer Nederland is een specialist op het gebied van verhelpen van storingen aan geveldelen voor zowel particulieren als bedrijven.  Indien uw storing binnen de garantietermijn en onder de garantievoorwaarden valt zijn er voor u geen kosten verbonden aan de reparatie. Voorwaarde is wel, ook voor U als bewoner/eigenaar, dat de afnemer/garantiegerechtigde het gebrek bij ons meldt.

Voor een snelle afhandeling van uw storing vult u dit formulier in.

Breukruit vervangen op Oosterdokseiland te Amsterdam
Breukruit vervangen op Oosterdokseiland te Amsterdam

GevelAdvies

Naast service en onderhoud kan ingenieursbureau GevelAdvies u, ongeacht het materiaal en probleem, van gedegen onderzoek en advies voorzien. Ingenieursbureau GevelAdvies is gespecialiseerd in alle soorten gevels en haar diensten zijn onder te verdelen in vier kernpunten:

  1. Consultancy (ontwerp- en bestekbeoordeling, engineering, aankoopkeuring, MJOB)
  2. Onderzoek (Nulmeting; inventarisatie; inspectie, NEN 2767, achterstallig onderhoud)
  3. Testen (thermografisch- en lekkage onderzoek, wind- en waterdichtsheidstesten)
  4. advies (TCO, LCA, domotica, technisch en esthetisch onderhoud, EPA, herstelvoorstel)

Van probleem naar oorzaak. Van advies naar realisatie.
Ingenieursbureau Geveladvies levert duurzaam inzicht.

GevelAdvies: Testen op locatie

GevelAdvies: Testen op locatie