Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

23 feb 2018

Nieuw in opdracht: Toren van Oud te Den haag

In maart zal er worden gestart met de werkzaamheden aan de eerste Haagse wolkenkrabber, 65 meter hoog: de Toren van Oud. Het gebouw zal worden getransformeerd tot 2 penthouses, 38 short-stay appartementen, een moderne fitnessruimte, een lounge/lobby en een eigen parkeergarage. 

Het gebouw is een geliefd herkenningspunt in Den Haag en omgeving en biedt een panoramisch uitzicht over de Noordzee en het centrum van Den Haag. De gevel, beroemd om zijn geel-blauwe kleuren die naar respectievelijk het strand en de zee verwijzen, wordt vervangen door een nieuwe die er ‘exact’ hetzelfde uitziet. Alleen is deze slanker gedetailleerd en beter geïsoleerd. Op dit moment wordt het gebouw gestript en zal de toren een verdieping hoger worden en aan alle zijden 1 meter breder. Hoewel de buitengevel volledig nieuw wordt, blijft de architectuur van de Toren nagenoeg dus onveranderd. Rollecate gaat de gehele toren voorzien van aluminium kozijnen met transparant zonwerend glas.

Opdrachtgever: Westend management
Architect: Archipelontwerpers i.s.m. Architektenkombinatie Bos-Hofman 

Terug naar het overzicht
 

Rollecate op Twitter

Volg ons
apr 18, 2019
11:35:48
In verband met de paasdagen zijn wij gesloten van 19 april t/m 22 april 2019. Voor acute servicemeldingen zijn wij…