Kumij steunt 3 goede doelen

KUMIJ Groningen is naast producent van kunststof kozijnen ook een maatschappelijk bewuste onderneming. Het personeel spaart maandelijks een klein bedrag van hun salaris voor goede doelen en het bedrijf verdubbeld aan het eind van het jaar dit bedrag.
De personeelsleden mogen zelf goede doelen aandragen, het liefst kleinere (lokale) organisaties. Dit jaar werd gekozen voor steun aan de Voedselbank Stad Groningen, Schierzomerkamp op Schiermonnikoog en de stichting Sits for Care uit Drachten.
Op donderdag 5 juli 2018 reikte directeur Roelof Docter de cheques, elk met een waarde van € 2.500,=, uit aan deze organisaties.

Schierzomerkamp

Het Schierzomerkamp maakt het mogelijk om kinderen die het écht verdienen de vakantie van hun leven te geven. Dit doen zij door plekken beschikbaar te stellen voor kinderen die zonder steun niet op vakantie kunnen, omdat papa en mama hier simpelweg het geld niet voor hebben. Deze kinderen zijn een week lang van harte welkom, om lekker te spelen en gewoon kind tussen de andere kinderen te zijn.

In 2017 is het Schierzomerkamp een crowdfund-actie gestart. Tientallen vrienden van het Schierzomerkamp hebben bijgedragen en daardoor hebben zij meerdere kinderen een onvergetelijke zomerweek cadeau kunnen geven. Dit gebeurde in samenwerking met Stadjerspas Groningen en Stichting Leergeld uit Leeuwarden. Ook in 2018 kunnen er weer kinderen op deze manier deelnemen aan een van de zomerkampen.

Esther Hagen ontving de cheque namens Schierzomerkampen.

https://www.facebook.com/Schierzomerkamp?fref=ts  en https://www.schierzomerkamp.nl/