In uitvoering: Harbour Village, Rijswijk

In uitvoering: Harbour Village, Rijswijk

In uitvoering: 19 bedrijfspanden Harbour Village, Rijswijk

In uitvoering: 19 bedrijfspanden Harbour Village, Rijswijk

Harbour Village is the place to be voor ondernemers in de regio Den Haag. Harbour Village is een aantrekkelijke en waterrijke nieuwe bedrijvenlocatie, speciaal gericht op kleinschalige bedrijfsruimten, dienstverlening en horeca. Dit prachtige project is een ontwikkeling van Heembouw Ontwikkeling, samen met het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk.

Door de verschillende gevelaanzichten en de locatie aan de Vliet in hartje Rijswijk, is Harbour Village een aantrekkelijke plek om te werken, te ontspannen en om te investeren. De units zijn gemaakt van hoge-kwaliteit materialen en elk bedrijf beschikt over haar eigen parkeerplaatsen. Habeon Architecten maakte het ontwerp. 

De eerste twee fases van het project zijn inmiddels gerealiseerd en de bedrijfspanden zijn in gebruik genomen. Alleen de laatste 19 panden, welke beschouwd worden als blok 3 en blok 5, zullen nog gerealiseerd moeten worden.

In samenwerking met Heembouw zal Kumij voor dit project de K-vision Trend kozijnen leveren en monteren. De kozijnen en draaidelen zijn voorzien van Renolit folie aan de buitenzijde in ral 7035 nerf. Daarnaast levert Kumij brandwerende kozijnen en Franse balkonhekken.

Als het om gevels gaat!