Dag van de bouw 2019

Dag van de bouw 2019

Zaterdag 15 juni 2019 wordt de ‘Dag van de Bouw’ gehouden. Wij nodigen u uit om deze dag het spraakmakende nhow RAI Hotel in Amsterdam te bezoeken!

De iconische 91 meter hoge hoteltoren met 650 kamers, 25 verdiepingen is afgeleid van de ooit zo typerende driehoekige reclamezuil op het Europaplein.
Door het gebouw is een route uitgestippeld die langs diverse bijzondere plaatsen gaat en wij laten u o.a. graag zien hoe de ca. 2500 aluminium gevelelementen van binnenuit gemonteerd zijn.

U bent van harte welkom tijdens deze dag van 10:00 tot 16:00 uur. Ook voor de kinderen zijn er een aantal leuke activiteiten.

We ontmoeten u graag op 15 juni, van harte welkom!


Routebeschrijving:

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9) en beschikt over ruime parkeerfaciliteiten onder en rondom het gebouw. Tijdens grote evenementen adviseren wij zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Vanuit de richting Rotterdam/ Den Haag
Via de A4 richting Amsterdam, voorbij Schiphol Airport. Na ongeveer 10 km neem de afslag 9. Bij de stoplichten ga naar rechts en volg de borden die de route aangeven naar de parkeergarages.

Vanuit de richting Utrecht/ Amersfoort
Volg de borden A10 Den Haag en neem de afslag 9. Bij de stoplichten aangekomen, ga naar rechts en volg de borden die de route aangeven naar de parkeergarages.

Per trein

De RAI heeft een ‘eigen’ station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand van ons complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein. Volg de borden RAI Amsterdam als u het station uitkomt.

Per metro of bus

Metro 52 is een directe verbinding van Amsterdam Centraal naar RAI Amsterdam (station Europaplein) en stopt voor de RAI.

Vanaf station Amstel bereikt u ons met metro 51 (station Amsterdam RAI) of bus 62 (halte Europaplein) en 65 (halte Scheldeplein).

Metro 50 (station Amsterdam RAI) rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein.