Onze merken

Hier vindt u een overzicht van alle websites binnen de Rollecate Groep. Klik op een logo om naar de website van de desbetreffende zusteronderneming te gaan.

+31 522 467 000

4 mei 2018

Nieuw in opdracht: Combiwerk Kanaal ZZ, Assen

Waar vroeger de oude brandweerkazerne in Assen stond, worden nu 72 appartementen gerealiseerd door Brands Bouw. VDZ Architecten uit Groningen heeft het project ontworpen. De appartementen komen in twee gebouwen langs de Jan Fabriciusstraat en Het Kanaal ZZ. De gesloten wand langs de Jan Fabriciusstraat bestaat uit vijf bouwlagen. Aan de zijde van Het Kanaal telt het gebouw zes bouwlagen. Beide gebouwen zijn onderling met elkaar verbonden en krijgen een gezamenlijke entree. Op het binnenterrein worden onder een groen dak de parkeerplaatsen aangelegd. Circa de helft van de appartementen is bedoeld voor starters, de andere appartementen worden aangeboden in de vrije huursector en zijn vooral bestemd voor ouderen.

Een mooi combiwerk waarbij Kumij de K-Vision Cube kozijnen levert en monteert en Rollecate de aluminium kozijnen (Kawneer RT 62) verzorgt.

Aannemer: Brands Bouw
Architect: VDZ Architecten B.V.
Opdrachtgever: Dhr. M.J.F. Nooren, Stadskanaal 

Als het om gevels gaat!

Terug naar het overzicht
 

Rollecate op Twitter

Volg ons
jun 11, 2019
15:50:28
Rollecate B.V., opgericht 9 juni 1954 bestaat nu 65 jaar! Met veel plezier en vol enthousiasme gaan wij uiteraard…